Infoudvalg

INFOudvalg - ex web- plus bladudvalg

E-mail: infoudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Udvalgets arbejde består i at udvikle og vedligeholde klubbens hjemmeside og nyhedsbrev. Det er vigtigt, at så mange af klubbens udvalgsmedlemmer som muligt selv kan redigere og opdatere kalenderen og egne sider. Derfor ønsker klubbens bestyrelse hjemmesiden overført til platformen WordPress i løbet af 2017.

STATUS pr. medio august 2017.
Hjemmesiden ligger fortsat i DotNetNuke regi, og der eksisterer en testversion i WordPress, som mangler aktive hands-on.

KONTAKT  Infoudvalg, hvis du har nyhedsstof til hjemmesiden eller hvis du gerne vil løse udvalgets arbejdsopgaver.

OBS! Følgende webadresser udgår: bladudvalg@sejlklubbenkbh.dk ; kommunikationsudvalg@sejlklubbenkbh.dk ; nyhedsbrev@sejlklubbenkbh.dk OG ERSTATTES AF: infoudvalg@sejlklubbenkbh.dk

Kontaktpersoner:

Marianna Fridjonsdottir, webmaster
E-mail: webmaster@sejlklubbenkbh.dk

Vera Waage, DNN (DotNetNuke) web- og nyhedsbrev udvikler/tekniker

Knut Bernstein, vedr. området kapsejlads på hjemmesiden

Senest opdateret medio august 2017