Pladsudvalg

HtmlNoArticles

Pladsudvalg

Fordeling af bådpladser, optagning og søsætning ...

Sejlklubben København er sammen med Kvindelig Sejlklub medlemmerne af Havnelavet Sundkrogen (HS).

HS-pladsudvalg, hvor SKK pladsudvalg sidder, samarbejder om vedtægter, bøjepladsreglementer, fordeling af optagningsdage og fordeling af landareal. Vi samarbejder med Jacob Jensens  Bådværft, som vi deler båd- og mastekran og spuleplads i fiskerihavnen med.

HS-pladsudvalg og havnefogden samarbejder om vedligeholdelse af broer og pæle, el-forsyning, udlejning af slibemaskiner, og udvikling af en bedre gæstehavn.

Udvalgets vigtigste opgave er at fordele bøjepladser, landpladser og skure. Vi har et fint bøjepladsreglement, som hjælper med at få tingene gjort rigtigt.

Pladsudvalget tilrettelægger også bådoptagning og søsætning og instruktion af nye traktorførere og pladsfolk. Bådhåndteringen forår og efterår gennemføres af Bådhåndteringssjakket.

Der er altid "plads" til én til og har du lyst til at deltage pladsudvalgets opgaver, måske lære at køre traktor eller kran, er du meget velkommen til at kontakte udvalget.

Pladsformand: Henrik Bjerrergaard Jensen
E-mail: pladsudvalg@sejlklubbenkbh.dk