Onsdagsmatch

Onsdagsmatch afvikles og ledes af Svanemøllekredsen, som er et samarbejdsorgan for sejlklubber med hjemsted i Københavns nordlige del.Svanemøllekredsen en også en del af DS (Dansk Sejlunion), som er sejlernes idrætsorganisation under DIF (Dansk Idrætsforbund).

Første sejladsdag bliver onsdag 3. maj 2017. Nærmere følger.

I alt 10 sejlklubber er medlem i kredsen. De 5 klubber i Svanemøllehavnen (Københavns Amatør Sejlklub, Sejlklubben Sundet og Øresunds Sejlklub Frem) og i Kalkbrænderihavnen (Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København) arrangerer de fælles onsdagskapsejladser, som har ca. 120 deltagende både fordelt på 2 baner.

På bane 1 sejler ca. 80 både efter handicap og på bane 2 ca. 40 klassebåde på op-/nedbaner.

OBSResultatlisterne af hver enkelt Onsdagsmatch bliver offentliggjort hver fredag. Listerne kan du se på Svanemøllekredsen > Onsdagsmatch > Resultater - og her finder du også resultaterne fra tidligere år. Det giver dig mulighed for at følge udviklingen og se om dine konkurrenter bliver hurtigere eller langsommere!